Via onze kalender kan je zien welke evenementen er zijn, je hiervoor inschrijven en direct in je eigen agenda zetten.

mrt
31
zo
Leraren training, JHKBN @ Mudo Kwan
mrt 31 @ 10:00 – 13:00
apr
7
zo
16th Open Dutch Championships Hapkido April 7th 2019 @ Westroyen (Tiel)
apr 7 @ 09:00 – 17:00

Als uitje met de club gaan we naar de “16th Open Dutch Championships Hapkido”.

We zullen daar kennismaken met andere stijlen en een leuke competitie waar vele elementen van onze mooie krijgskunst te zien zullen zijn.

Meld je bij mij aan, zodat we met zijn allen kunnen afspreken om daar gezamenlijk naar toe te rijden.

Naderhand kunnen we ook nog ergens iets gaan eten als daar voldoende animo voor is.

 

Groet, Nico Vermaas

apr
13
za
JHKBN Centrale Bondstraining @ Muye Dojang
apr 13 @ 13:00 – 19:00

Het bestuur van Jungki Kwan Nederland (JHKBN) wil jullie graag uitnodigen voor de centrale Hapkido training!

Het JHKBN bestuur wil voor jullie een leuke, professionele, actieve en verbindende bond zijn. Het woord “Kwan” is Koreaans voor groep, familie of school en dat is precies wat de JHKBN voor ogen heeft. Jungki Kwan Nederland wil dit bereiken door haar leden samen te brengen op leuke en interessante evenementen.

Om de daad bij het woord te voegen organiseert Jungki Kwan Nederland voor jullie op zaterdag 13 april 2019 een centrale Hapkido training. Een leuke sportieve middag om met elkaar kennis te maken en met elkaar te sporten. We sluiten de middag af met een hapje en een drankje. Locatie Muye Dojang van Hidayet Altin te Rotterdam.

De kosten van deelname bedragen voor JHKBN leden € 3,50 per persoon. Voor niet JHKBN leden (op uitnodiging van het bestuur) is dit € 5,00.

Geef je snel op bij de hoofdtrainer van je JHKBN school en betaal de kosten voor deelname direct aan je hoofdtrainer.

Het programma ziet er als volgt uit:
Van 13:00 – 14:30 uur (1,5 uur) Training voor de jeugd en aansluitend groepsfoto’s maken.

Van 14:45 – 16:45 uur (2 uur) Training voor de volwassenen en aansluitend groepsfoto’s maken en eventueel matten opruimen om de training te eindigen met een hapje en een drankje.

 

Via onderstaand formulier geef je je op:

 

mei
18
za
Dan-examen Kuhapdo en Hapkido @ Jungki Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland
mei 18 @ 14:00 – 18:00

Deelname aan het landelijk Dan-examen is alleen mogelijk na voordracht van een hoofdleraar van een aangesloten vereniging, school of club. JHKBN neemt ter controle en afstemming altijd contact met de hoofdtrainer op.

Ben je voorgedragen ter promotie en heb je een uitnodiging tot deelname van de JHKBN ontvangen, dan kun je door middel van het formulier op de website van de JHKBN inschrijven en tevens betalen. Je inschrijving is pas definitief als het hele inschrijfproces is doorlopen en de betaling op de rekening van de JHKBN is ontvangen.

Het examengeld is inclusief: Dan-examen, zwarte band en officieel Jungki Kwan dan diploma.

mei
19
zo
Leraren training, JHKBN @ Mudo Kwan
mei 19 @ 10:00 – 13:00
jun
14
vr
Examen (technisch) 14 juni 2019 @ Gymzaal 'Het Pluspunt'
jun 14 @ 20:00 – 21:30
Examen juni 2017

 

De afgelopen periode heb je weer hard kunnen trainen en ben je klaar voor het volgende examen. We wensen je dan ook alle succes tijdens je examen, maar vergeet vooral niet te genieten!! Het is niet het examen waar je voor werkt, maar met plezier op de mat bezig te zijn en te ontdekken hoe je groeit in het bewegen en de technieken. Het examen is altijd een moment, terwijl de trainingen een continu proces zijn.

Het fysieke examen (Groene band en hoger) zal een week eerder plaats vinden tijdens de normale les op vrijdagavond van 20:00 – 21:30.

 

Inschrijven voor je examen:

Let op!
Tot en met je oranje band zal het examen uit een gecombineerd fysiek en technisch examen bestaan. Dit is gelijktijdig met het technische examen van Groene band en hoger.

Vanaf Groene band zal het examen uit een los fysiek en een los technisch examen bestaan. Dit wordt verdeelt over twee dagen, waar eerst het fysieke en later het technische examen wordt afgenomen.

jun
29
za
JHKBN Strandtraining en BBQ
jun 29 @ 10:00 – 17:00

JHKBN organiseert een strandtraining en aansluitend een BBQ.

Locatie en kosten volgen nog, hou de kalender in de gaten!