Vanuit Inficium Business Coaching (www.inficium.com) besteed ik veel aandacht aan de zachte kant van het ondernemerschap.

Dit betekent niet dat ik niet ga voor de harde resultaten van de onderneming, maar dat ik op weg naar het beoogde doel nooit uit het oog verlies wat het allerbelangrijkste is; de mens zelf.

Door lichaamshouding en taalgebruik te veranderen komen we al in een andere staat van zijn, trots en met zelfvertrouwen!

Via (licht) fysieke oefeningen ga je ontdekken welke mogelijkheden je werkelijk bezit. Je gedachten bepalen letterlijk je staat van zijn, en je hebt hier op ieder moment controle over. Je gaat ontdekken dat er zowel psychologische als fysiologische veranderingen nodig zijn om in een andere staat van zijn te komen. Alleen zo geeft je jezelf de werkelijke vrijheid waarin keuzes gemaakt kunnen worden. Door mooie oefeningen vanuit de Ki-principes wordt dit ondersteund. Het lichaam liegt nooit namelijk, maar uit zich in het verbruik (vermoeidheid) of het gebruik (opgewektheid) van je natuurlijke energie.

Deze trainingen worden op persoonlijke begeleiding gegeven, als workshop in een dagdeel of als teambuilding in een dag of zelfs een weekend. Deze trainingen worden in overleg in een mooie trainingsruimte (Dojang) of bij jou binnen het bedrijf gegeven. Vraag naar de mogelijkheden voor trainingen en workshops voor jou en je team, dit wordt altijd specifiek naar jouw wensen uitgevoerd.

 

Neem contact op voor meer informatie