Op 24 oktober 1974 opende Grootmeester Lim de Jungki Kwan Academie voor traditionele martial arts. Met als doel de normen, waarden en tradities van de traditionele krijgskunst Dea Dong Ryu Hapki Yu Sool (Hapkido) te verspreiden in Korea en over de wereld.

Grootmeester Lim, Hyun-Soo studeerde vele jaren onder Choi, Yong-Sul en is leerling 2 van 4 die hun 9e Dan Hapkido hebben ontvangen uit handen van grondlegger Choi, Yong-Sul zelf.

Twee jaar na de opening van de Jungki Kwan (1976) sloot Dojunim Choi, Yong-Sul zijn school, kwam hij dagelijks naar de Academie van Grootmeester Lim en wijdde vanaf die tijd hier zijn energie aan Hapkido en Jungki Kwan.

 

Dojunim Choi in de Jungki Kwan

De Jungki Kwan heeft sinds 1977 haar deuren geopend voor buitenlanders. In 1977, leerde Amerikaanse soldaten Hapkido in de school van Grootmeester Lim, Hyun Soo. In augustus 1979 kwam Michael J, Wollmershauser uit de Verenigde Staten om Hapkido te leren. Hij had les van grondlegger Choi en Grootmeester Lim, Hyun-Soo. Voor zover bekend is Michael J Wollmershauser de enige westerling die ooit direct les heeft gekregen van Dojunim Choi, Yong-Sul zelf.